my dream home

Näin työharjoitteluhakemuksia täyttäneenä ja muutenkin, kun viimeinen vuosi kandista on käynnistymässä aivan näillä näkymin, olen jo alkanut pohtia mitä valmistumisen jälkeen. Tietenkin, tässä vaiheessa on vielä aivan liian varhaista sanoa mitään varmasti, mutta hieman olen katsellut ympärilleni ja miettinyt mitä haluan. Haaveilen kovasti omasta kodista ja innostuin tekemään pientä inspiraatio kollaasia, siitä minkälaisessa kodissa voisin esim. kandin jälkeen asustella.
kuvat:pinterest

Haaveena on vaalea ja valoisa koti, toisaalta jos Lontooseen jää asumaan tuottaa tuo toive valoisasta kodista pienoisen ongelman, isoista ikkunoista nimittäin vetää inhottavasti kylmää ilmaa. Mutta suhkoht valoisa asunto toivelistalla ja ehdottomasti vaaleat seinät. Toinen tinkimätön kriteeri on, että asuntoon saa aivan mahtavan vaatekaapin. Asunnon koko ei ole niin välttämätön, kunhan siellä on suhtkoht hyvin valoa, vaaleat seinät ja se järjettömän makea vaatekaappi. Kauniilla ja tyttömäisillä yksityiskohdilla ajattelin sisustaa kauniisti. Pari isompaa katseenkiinnittäjää, kuten kaunis lamppu tai mukava sohva ja kauniit tekstiilit tekevät pienemmästäkin kodista viihtyisän. 

I've been brainstorming over my dream home after graduation with these pictures. I have two musts on my list, light walls and relatively bright and with a potential for an amazing closet. The flat doesn't need to be big even, I'm confident that with enough girly details, beautiful textiles and some interior fixtures like lamps and shelf units I am able to create a beautiful home. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)