Muistellaanko taas vähän?
Reissukuume senkun vaan yltyy mitä lähemmäs lähtö lähestyy. Taitaa olympilaisillakin olla osuutta asiaan, kun tuttuja maisemia ja paikkoja bongailee tulee kaukokaipuu vaistämättä. Pakkailuja ja lentojen varailua lukuunottamatta olen aivan täpinöissäni. Paljon ihania muistoja sekä Lontoosta, että Istanbulista, kandivuoteni ovat ehdottomasti olleet ihania hetkiä täynnä.
Palataan Istanbuliin. Aikaisemmin kirjoittelin päivästä saarella ja tässä kuvapäivistä viimeisestä päivästä Istanbulissa. Taitaa olla Murphyn laki, että viimeiset hetket ovat ne kaikkein kivoimmat.  

The summer is soon coming to its end and autumn always means back to school and back to London. I'm really excited to move back to my favourite city. My bachelors degree and the 1 and half years have been filled with amazing memories and opportunities. Of which the latest was my exchange to Istanbul. Although it was at times difficult to adapt to the new environment some incredibly happy days were spent there as well. Previously I wrote about my day at the islands and now some more moments on the memory lane to come, my last day in Istanbul. 

Olin kuullut, että Istanbulissa oli teleferik rata (hieman hiihtohissiä muistuttava juttu) ja sehän oli pakko kokea. Kesä ei ole kesä ilman pieniä seikkailuja. Teleferik paikalle mentäessä eksyimme hieman, mutta eihän se haitannut, kun löysimme huvipuiston matkalta. 

Teleferik and amusement park...törmäilyautoja... 


veturijunarata, johon taidan olla jo liian vanha...


sekä muita huvipuisto härveleitä...
Huvipuistolta matkaa jatkettuamme, löysimme kivan aukion, jossa oli kaunis vesiputous.

A beautiful plaza square with waterfalls in the evening sun..


Tie teleferik radalla kävi läpi kauniin vanhanaikaisen hautausmaan, josta oli upeat näkymät. 

The road upto teleferik was through a cemetery with amazing views...


Hautausmaan läpi käveltyämme tulimme Pierre Lotiin, jossa oli hieno näköalakahvila. 

The walk up was rewarded with a cafe on top of Pierre Loti...

Teleferik radan laskettua (tai kuplassa istumisen jälkeen)lähdettiin illalliselle ja sitten ulos juhlistamaan viimeistä iltaa Istanbulissa. Ihana päivä 

After riding down with the teleferik it was time for dinner, followed with a night out with friends. A perfect day 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)