Istanbul valmistelua p 4

Tänään oli aika tiivis Erasmus lähtövalmistelupäivä. Oman yliopistoni vaihtoon lähtevien kesken oli meeting, jossa käyntiin läpi hieman vaihtoon liittyviä paperi asioita. Tämän lisäksi saatiin Istanbulin yliopistolta sähköpostilla orientoitumispäivän ohjelmaa, sekä muita kurssirekisteröintiin liittyviä asioita.
Asumistilanteenkin kanssa ollaan edistytty. Ollaan löydetty facebookin kautta opiskelija, jolla on oma asunto Istanbulissa. Asunnon kaksi huonetta vapautuu nyt joulukuussa, mutta saatiin sovituksi, että muutettaisiin vasta helmikuussa ja että hän pitäisi huoneet meille "varauksessa". Tietysti, kun netin kautta ollaan liikenteessä täytyy olla hieman varuillaan, eikä kannata missään nimessä ostaa sikaa säkissä. Toisaalta on kuitenkin hyvä säilyttää avoin mieli (sen kuuluisan maalaisjärjen lisäksi) ja katsella ympärilleen, jos sattuisi sopivaa löytymään. Näiltä näkymin asumistilanne vaikuttaa hyvin lupaavalta :)
Nyt jäljellä onkin enää lentolippujen varaus ja viimeisten papereiden täyttö. Aika hurjaa, lähtö on aivan nurkan takana.

Great progress with my Erasmus preparation. Had a meeting today regarding the paper work four uni requires. Also the host university sent us information regarding orientation. We even seem to have accommodation pretty much sorted. We have found a student in Istanbul with an own flat with two available rooms where we are likely to accommodate us, if everything goes well.
What remains is, booking flights and filling in some paperwork. It's crazy, our departure is just around the corner.

kuva: we heart it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)