Bare minerals

Luottomeikkini on pitkään ollut Estee Lauderin primer and Maybeline Dream Satin liquid. Noin viikko sitten molemmat tuotteet sanoivat itsensä irti ja koska en ole ehtinyt uusia ostamaan, olen puristellut purkkeja viimeisten tippojen toivossa, mutta nyt molemmat ovat aivan finaalissa. En kuitenkaan ollut ihan tyytyväinen Maybelinen pohjustusvoiteeseen, se kun tuppasi jäämään kiinni kuiviin kohtiin. Estee Lauderia en voi muuta kuin kehua.

Bare mineraaleista olin kuullut hyviä arvosteluita ja kun tuote tuli vastaan Bootsissa (!) en voinut enää keksiä tekosyitä, miksi en kokeilisi.


Tänään ennen töitä kävin Bare Minerals ladyn luona ja hän teki "colour matching" eli hän suti meikkiä kasvoilleni ja I was hooked!! Aivan mielettömän kevyt ja ihana meikki, tosi luonnollinen lopputulos eikä kuivunut kiinni kuiviin kohtiin. Ostin starter kitin kotiin ja sieltähän paljastui seuraavat tuotteet, en malta odottaa, että pääsen kunnolla kokeilemaan.


Went beauty shopping today before work. My old Estee Lauder primer and my Maybeline Dream Satin Liquid had completely run out and it was time to purchase something new. I wasn't completely happy with the Maybeline one as it tended to stick onto my dry spots rather than leaving a liquid finish as promised. I found Bare Mineral's stand at Boots and just had to purchase my starter kit after the lady made a colour match on me, can't believe how light and smooth this make up is, loving it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)