lately

Teknisistä syistä en ole päässyt päivittelemään (picasa ja verkkoalbumit, grr), mutta nyt ongelma näyttäisi olevan selätetty, kiitos blogikollegani vinkistä. Vaikka en olekkaan päässyt viime aikoina postailemaan, olen tilastoja seuraillut ja huomannut, että te siellä ruudun toisella puolella olette ahkerasti käyneet kurkkimassa, joko jotain uutta olisi tänne jo ilmennyt :) 
Viime viikko meni nopeasti, tavallisen opiskelijaelämän parissa. Pikaruokaa ja lukemista, esitelmiä ja seminaareja :) 
Odotan, että pääsen jouluodotus tunnelmiin, mutta vilustuneena ja psykkan kirjakasan kanssa, samalla kun ulkona sataa vettä, voisi kuvitella, että vietämme aivan jotain muuta kuuta, kuin joulukuuta.  Mutta, onneksi kivoja juttua luvassa myöhemmin tällä viikolla, joten ei muuta kuin ahkerasti lukemaan ja palataan myöhemmin :)


Although I've not been able to post anything in a while (Picasa/blogger troubles) I'm still happy to see so many of you stopping by daily :)  Now, it seems like my blogger account is up and running again and I'm excited to fill you in on what's new. In fact, last week went by fast, been studying at uni and that has kept me busy. Can't believe it december already, however my xmas spirit is on hold due to my cold and the pile of books I need to get through. Happy december and I'll back later :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)