from the archives: london

Arkistojen kätköistä löysin Lontoo kuvia. Yllätyin hieman, sillä ajattelin, että itse kaupunkia olisi tullut kuvattua enemmänkin, mutta tässä ne itse kaupunkikuvat sitten onkin. Ensin kesäisiä kuvia, vaikka en ole kokonaista kesää vielä Lontoossa viettänyt. Mutta kuvat ovat viime syyskuulta, jolloin oli kesäiset säät niin eiköhän se lasketa. Toisessa kollaasissa, tunnettuja paikkoja, Camden, Piccadilly circus ja Tower Bridge, London Eye ja Harrods. Kuulin muuten, että jos liittyy Harrodsin kanta-asiakkaaksi, on välillä mahdollisuus shoppailla Harrodsilla alennetuin hinnoin (-10%), jäsenyyden ollessa ilmainen. En ole kyllä kertaakaan mitään sieltä ostanut, mutta saatan antaa tavaratalolle uuden mahdollisuuden.


I had a browse through my photos and found some nice London city pics I thought I would share with you. Surprised I hadn't taken more pictures of the city itself, definitely a thing I have now added on my to do list. The first collage features pictures from september last year, when the weather was really warm, almost summer temperatures. The latter one, featuring the more famous places in London, Harrds, Tower Bridge, Camden, London Eye and Piccadilly Circus.
Apparantly Harrods does give a 10% discount at selected times for their membership cardholders and of what I've heard the card itself doesn't cost anything. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)