@ Kilyos & Solar beach

@ Solar beach

Tänä kesänä, kun ilmat kun ovat olleet vähän niin ja näin eikä niitä rantsupäiviä oikein päästy viettämään, olen kovasti kaipaillut takaisin Istanbulin rannoille, jossa vieralin kesäkuussa. 

Kilyos ja Solar beach sijaitsevat vierekkäin, eroa vain että Kilyos on hiekkaranta, kun taas Solar beach on rantaklubi. 
Metrolla ensin Haciousmaniin ja sieltä pitkää mutkittelevaa nousua pitkin pääsee perille. Ensimmmäisellä kerralla mentiin julkisilla Kilyos beachille ja toisella kerralla lykästi autokyyden verran ja sillon mentiin Solar beachille. Ihania molemmat ja ehdottomasti vierailun arvoisia, jos yhtään kesäkuusina vierailee Istanbulissa. Solar beachille toisin hieman suolaisempi pääsymaksu ja omia eväitä ei saa ottaa lainkaa, kun taas budgetti reisulle Kilyos on huokeampi vaihtoehto. 

The summer has been a) quite rainy, b) quite chilly and c) gone way too fast for me to have enjoy a lot of beach fun. In fact I've been missing the days to the beach I spent in Istanbul. 
I visited both Solar beach and Kilyos. Solar beach is a beach club while Kilyos is a sandy beach where its okay to bring your own food. First in pictures Solar beach.

Pääsylipun hintaa sisältyi aurinkotuolit ja jos auringosta sai tarpeekseen löytyi rantaklubilta myös loikoilutiloja, joihin oli laitettu isoja ja muhkeita tyynyjä (kuten alla olevassa kuvassa näkyy). Sellainen oli Solar beach ja sitten Kilyos retkemme kuvia..
Kilyoksella olin ensimmäistä kertaa rannalla ja uimassa Istanbulissa ja tästä syystä paikka on erityisesti jäänyt mieleeni. Meillä oli myös kiva sekalainen porukka ja monesta tulikin reissun jälkeen hyviä ystäviä, joihin ollaan yhteydessä vielä tänäänkin. 

Next up Kilyos this place is special, mostly because it was the first beach I visited in Istanbul and it was the first swim of the summer season but also due to the people and friendships that were made. Ihanat rantsupäivät ja mahtavat lomamuistot. Ei muuta, kuin seuraavaa lomaa suunnittelemaan. Pari reissukohdetta onkin jo mielessä, näistä kohta lisää. 
Mikä on sinun paras/ikimuistoisin loma?

Such great memories I long to go back. These times make living abroad and all its hardship worth while. I would return in a heart beat.
What is your most memorable holiday?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)