Syrrans garderob

syrransgarderob.fi

Taas on se aika vuodesta, kun on aika miettiä pakkailuja sekä missä järjestyksessä sitä veisi tavaroitaan kesäsäilöön. Ihanat ystävät suostuivat (taas) säilömään tavaroitani Lontoossa, kun tammikuussa lähdin Istanbuliin. Täällä päässä aloitin jo pikkuhiljaa pakkailuja, laitoin sivuun parit vaatteet, joita en ole hetkeen käyttänyt ja mietin laittaa eteenpäin ne secondhand myyntiin. Onneksi on syrrans garderob. Sinne ilmestyy pian myytäviä vaatteita oikein urakalla, kun pääsen garderoobejani hieman siivoamaan. Eihän näin toukokuun tokavikana päivänä ole liian myöhäistä aloittaa kevätsiivousta ;) 

It's that time of the year again when i'm changing location and holiday time is just around the corner. However, before beach, sun and summer on of the biggest and most stressful project lies ahead.. packing... 
While slowly starting to pack my stuff I have put aside some things I no longer use and plan to sell them on syrrans garderob. More things are likely to show up on the site as I reach London and get a change to raide my closet over there. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)