B niinkuin Blogi

Jo hyvä tovi taaksepäin ihanainen blogittar Laura haastoi minut postailemaan omista lempiblogeistani, mutta elämän kiireistä (lue: laiskuudesta) johtuen empäs saanut aikaiseksi vastata haasteeseen aikaisemmin.
Hieman laiskasti muistan blogeja lukea, mutta silloin tällöin, kun niin teen klikkailen itseni näille vesille..


Blogin takana turkulaiset leidit S ja I. Blogin kautta pääset seuraaman heidän opiskelua, shoppailua, ja elämää Lontoon sykkeessä.


Stylewear blogi, jossa Kendi esittelee omia päivän asujaan. Tyyli on raikas ja mikäli kedju kriisi yllättää, tämä blogi on täynnä inspiraatiota myös tiukkaankin tilanteeseen. Toisin kuin mainstream muotiblogit, Kendin motto on pikemminkin less is more ja blogi tarjoaa jopa vinkkejä kulutusystävälliseen asu yhdistelyihin.


Madden blogia on ihana lukea ja unelmoida samalla itsekkin olevansa Kalifornian paahtavan auringon alla. Oh, huokaus... tarvikseeko sanoa enempää?


Tämä blogi oli ensimmäinen lukemani ulkosuomalaisen kirjoittama blogi, jota aloin seuraamaan silloin, kun oma muuttoni oli ajankohtainen. Ennen bloggerissa ja Pariisissa, nykyään palstana ja tarinoiden maisemaksi vaihtui New York, siitä huolimatta, tähän palaan aina kerta toisensa jälkeen.


Tämän blogin löysin jo aikaisemmin, ennen kun Liv oli tekemässä neitokaisista realitysarjaa. Omaa Nykin reissua puolivakavissa suunniteltu loppukesälle/alkusyksylle 2013 ahmaisen blogista matkavinkkejä.

I was challenged to write about my own top 5 in the world of blogs. Here some of those I enjoy reading.

3 kommenttia:

  1. Moikka! Eksyin sun blogiin kun kattelin löytyykö vaihdosta Istanbulissa nykyään miten paljon juttuja :) Olin ite vaihdossa siellä viime syksyn joten hauska lukea näitä sun kokemuksia. Mukavaa vaihtoa! :)

    VastaaPoista
  2. update ur blog more often sweety! :) hope ur having a blast! kramis

    VastaaPoista
  3. heippa Anne, tervetuloa blogini pariin. Toivottavasti viihdyt :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)