Crazy crazy week



Elämä menee aivan hurjaa vauhtia tällä hetkellä, ei voi muuta, kuin pysytellä kyydissä ja enjoy the ride. En tiedä mistä edes aloittaisin kertomisen. Syyskuussa kirjoittelin oppilaskunnan lehteen osallistumisesta ja tänään suuntasin aamuluennon sekä kirjastossa pänttäilyn jälkeen pohjois Lontooseen toimituskunnan toiseen kokoukseen. Oli tosi hyvä meeting, sain kaksi juttu ideaa läpi lehteen ja huomenna suuntaan lampaita kuvaamaan.

Lisäksi sain hyviä uutisia tänään, teen tästä vielä oman postauksen, juttu on nimittäin niin mahtava, että sitä on pakko juhlistaa. Asian tiimoilta tapaan pari kaveria lauantaina lounaan merkeissä, en malta odottaa. Muutenkin viikonlopusta on tulossa tosi kiireinen, huomenna koitan löytää lampaita, jonka jälkeen suuntaan yliopistolle pänttäämään ja iltapäivällä illaksi töihin. Ystäväni Ruotsista on myös käymässä kavereidensa kanssa, joten saada nähdä ehditäänkö törmätä.
Lauantaiksi luvassa tanssitreeni, jonka jälkeen tosiaan lounas ja illaksi taas töihin ja sunnuntaina töitä ja opiskelua. Huh siinäpä viikko ehtii vierähtää.

Life is crazy atm so much fun stuff going on. Got great news today, I've been waiting for an official confirmation for some time and today it finally arrived, ill do post on this so you'll understand what I am talking about ;) Other than that, been to the uni newspaper editorial meeting today and that project is going to keep me busy as well as managing uni work and getting all set for a relaxing xmas break. It won't be relaxing I recon cuz of the amount of work to be done but I can always hope..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thank you for your comment :)